full screen background image
Keresés
2020 február 22 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Nemzeti bajnok lett az Alisca nyilai két íjásza

Nemzeti bajnok lett az Alisca nyilai két íjásza

2019.09.10. Kaposmérőn és Rácalmáson szálltak versenybe a hétvégén az Alisca Nyilai Íjász Egyesület versenyzői – tájékoztatott az egyesület.

Történelmi Nemzeti és Országos Bajnokságot rendeztek a hétvégén Kaposmérőn a Kassai völgyben. Az időjárás az elején feladta a leckét rendezőknek, versenyzőknek egyaránt. A hajnal óta zuhogó eső elmosta a pályát, így azt újra kellett építeni, hogy balesetmentes legyen. A völgy sártengerré változott, de a versenyzők nem adták fel.

A megmérettetésen az egyesület hét versenyzője jutott be az OB döntőre. A verseny első napján az egyesület két tagja – Andrékovics Balázs és Wehovszky Kíra Tícia – nemzeti bajnok lett. Barta Viktória és Török István Szilárd 2. helyen, Németh Réka és Török Hanna Vanda a 3. helyen, míg Barta Nikolett a 4.helyen végzett.

A második napon már nem esett az eső, a nap is kisütött. Két OB ezüst érem került az egyesület tarsolyába, ezeket Andrékovics Balázs és Wehovszky Kíra Tícia szerezte meg. A többiek ugyanolyan eredménnyel végeztek, mint az előző napon.

Szombaton a Rácalmási SE Vajk Íjász Szakosztálya DDR 3 D versenyt rendezett ahol a következő eredményeket érték el az egyesület íjászai. Keszler István 1., Schmidt György 1., Müller Olivér 2., Stantic Tamás 3. helyen végzett.

Fotó: ANYIE
Read previous post:
Close