full screen background image
Keresés
2021 augusztus 4 - szerda
  • :
  • :

Nőnek a hőmérsékletek, tavasziasra fordulhat az időjárás

Nőnek a hőmérsékletek, tavasziasra fordulhat az időjárás

2019.12.13. A hétvégén és azt követően tovább nőnek a csúcshőmérsékletek Szekszárdon és környékén.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén szombat hajnalban 3, napközben 7, vasárnap hajnalban 0, napközben 10 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján szombaton mérsékelt, vasárnap mérsékelt, illetve élénk légmozgásra lehet számítani. Az égbolt szombaton eleinte borult, majd kissé felhős, vasárnap közepesen felhős,majd kissé felhős lesz. Szombaton mintegy 2 mm csapadék várható.

A jövő hét első felében hasonló hőmérsékletek várhatók, mint a hétvégén. Hétfőn hajnalban 4, napközben 14, kedd hajnalban 6, napközben 14, szerda hajnalban 7, napközben 14 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Csapadék nem várható.

Országos előrejelzés

Szombaton reggelre nyugaton, a középső tájakon a déli órákra, a keleti határvidéken estefelé szűnik meg az eső. A leghidegebb órákban 0-5 fok lesz, napközben 2-8 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap, inkább csak északon lehet több felhő. Csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a maximumhőmérséklet plusz 6 és 11 fok között várható – olvasható az előrejelzésben.

Fotó: Kadarka.net

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close