full screen background image
Keresés
2021 március 1 - hétfő
  • :
  • :

Online Katapult először Szekszárdon!

Online Katapult először Szekszárdon!

2018.05.14. Vállalkozók, vállalkozások számára kínál hasznos ismereteket a május 24-én Szekszárdon megrendezendő Online Marketing Konferencia, melyen  az utóbbi évek egyik legsikeresebb online marketingcsapata, az Online Katapult is megosztja tudását és tapasztalatait.

Hogyan szerezhetsz vevőket az internet segítségével, mik azok az online marketing eszközök, amelyeket minden cégnek alkalmaznia kellene? Miről írj a Facebook-on, hogy aktív legyen az oldalad? Hogyan lesz kiszámítható az értékesítés, milyen egy értékesítési forgatókönyv? Ha szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, ajánljuk figyelmedbe a május 24-én megtartandó Online Marketing Konferenciát.

A konferencián az utóbbi évek egyik legsikeresebb online marketingcsapata, az Online Katapult is megosztja tudását és tapasztalatait most első alkalommal Szekszárdon!

Előadók:

Domán Zsolt (Online Katapult társalapító, online marketing „fenegyereke”) – Miről írj Facebook-on, hogy aktív legyen az oldalad és idővel véleményvezérré válhass?

Tulok Imre (tréner, oktató és pszichodramatista) – Az értékesítési forgatókönyv: 8 kihagyhatatlan lépés, ami kiszámíthatóvá teszi a cégedben az értékesítést.

Nagy Dávid (vállalkozásfejlesztési tanácsadó, Info-Partner alapító) – Online Marketing Minimum: Ennyit tegyél meg vállalkozásodért!

Az esemény főszervezője a szekszárdi székhelyű Info-Partner Tanácsadó Szociális Szövetkezet. Társszervező a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar.

A rendezvény 2018. május 24-én 14.00-kor kezdődik a PTE-KPVK konferenciatermében (Szekszárd, Rákóczi u. 1.) A program várhatóan 16.00-ig tart. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Tisztelettel meghívjuk az Online Marketing Konferenciára. Ismerje meg az online marketing kulcsfontosságú fogásait és tegyen szert versenyelőnyre a konkurenciával szemben!

Regisztráljon a www.info-partner.hu/konferencia weboldalon – kattintson!
Read previous post:
Close