full screen background image
Keresés
2019 február 10 - vasárnap
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Óriási akciókkal várja ügyfeleit az Opel Pólus Autóház Szekszárdon és Baján!

Óriási akciókkal várja ügyfeleit az Opel Pólus Autóház Szekszárdon és Baján!

|Promóció| Az Opel Pólus Autóház készletkisöprő 24 órás akcióval – akár 1,6 millió forintos kedvezménnyel és 5 éves garanciával – várja meglévő és leendő ügyfeleit meghosszabbított nyitvatartással február 15.-én és 16.-án Szekszárdon és Baján.

opel-bannerhirdetés

Duplán ünnepel az idén az Opel Pólus Autóház, melynek kibővült szolgáltatásokat kínáló szekszárdi márkakereskedése tavaly nyitotta meg kapuit új helyen, a Pásztor utca 8. szám alatt. Míg az új márkakereskedés a megnyitásának egyéves, addig az Opel a megalapításának 120. évfordulóját ünnepli. A nagy múltú autógyártó szekszárdi és bajai márkakereskedése ez alkalomból óriási engedményekkel, készletkisöprő 24 órás akcióval várja ügyfeleit február 15.-én és 16.-án.

Válasszon akár a készleten lévő egyedi árazású személyautók, akár rengeteg extrával felszerelt, extra akciós árú Jubileumi Best modellek közül és szerezzen óriási kedvezményt!

A Jubileumi Best modellek között megtalálhatók mind a Mokka X, mind az Astra különféle kivitelű változatai, ahogy a Corsa, illetve a Crossland X és a Grandland X modellek is, így csak február 15.-én és 16.-án elérhető akciós kínálatban biztosan megtalálja álmai Opeljét, melyet most akár 1,6 millió forintos kedvezménnyel szerezhet meg. És ez még egyáltalán nem minden, ugyanis az Opel immár az összes modelljére 5 év garanciát vállal.

A készletkisöprő akció alkalmával nem csak megtekintheti, de ki is próbálhatja a kedvezményesen megvásárolható személyautókat, ahogy a tavaly év végén bemutatott új Opel Combo haszon- és személygépjármű változatát is. A nagy érdeklődésre való tekintettel a próbavezetés iránti igényét érdemes telefonon jeleznie a lap alján feltüntetett telefonszámon. Emellett a márkakereskedés munkatársai a kétnapos akció ideje alatt – beszámítás esetén – díjmentesen elvégzik járműve állapotfelmérését.

Az Opel Pólus Autóház – hivatalos Opel szakszervizként – továbbra is az ügyfelek rendelkezésére áll mind az időszakos szervizek, mind pedig a különféle javítási munkák tekintetében, természetesen nem csak Opel gépjárművek esetében. A márkakereskedés ezen túlmenően kárrendezési központként is működik, hogy levegye ügyfelei válláról a balesetekből következő károkkal kapcsolatos különféle ügyek rendezésének terheit.

Az Opel Pólus Autóház honlapja – kattintson!

Ünnepi, hosszított nyitvatartás

2019. február 15.-én 8 óra és 20 óra között
2019. február 16.-án 8 óra és 18 óra között

Elérhetőség – Szekszárd
Cím: 7100 Szekszárd, Pásztor utca 8.
Tel.: +36 74 512 234
E-mail:

Elérhetőség – Baja

Cím:  6500 Baja, Szegedi út 84.
Tel.: +36 79 521 595
E-mail:

 

 


autókereskedés Opel Opel Pólus Autóház
ElőzőFelavatták a katasztrófavédelem új épületét Szekszárdon KövetkezőKigyulladt egy kisteherautó Szekszárdon – videóval