full screen background image
Keresés
2020 február 20 - csütörtök
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Őrizetbe vettek egy férfit, aki autókat tört fel Szekszárdon

Őrizetbe vettek egy férfit, aki autókat tört fel Szekszárdon

2018.11.15. Őrizetbe vettek egy olaszi férfit, aki több szekszárdi utcában parkoló autóból is lopott.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás vétség, lopás bűntett, lopás bűntett kísérlet, továbbá jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves olaszi lakos ellen – Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A férfi a nyomozás adatai szerint 2018. november 11. és 12. között több járművet is feltört szekszárdi utcákban. Volt olyan alkalom, hogy az elkövető megrongálta az autót, de nem lopott el semmit, másik esetekben viszont akkumulátort, rádiót, személyes tárgyakat és iratokat vitt el a járművekből, illetve az egyik gépkocsit elindította, majd 150 méter múlva hátra is hagyta.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését. Őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök az ellopott tárgyak egy részét megtalálták, lefoglalták, és a sértetteknek visszaadják. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya folytatja le.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close