full screen background image
Keresés
2020 július 6 - hétfő
  • :
  • :

Őrizetbe vettek két férfit, akik kiraboltak egy idős embert

Őrizetbe vettek két férfit, akik kiraboltak egy idős embert

2017.01.09. Őrizetbe vettek két férfit, akik bántalmaztak és kiraboltak otthonában egy idős férfit szombaton Sárszentlőrincen.

A két férfi betörte egy 83 éves sárszentlőrinci férfi házának ajtaját, majd bementek a házba és az idős férfi pénzét követelték. A nyugdíjas nem engedelmeskedett az arcukat kendővel eltakaró támadóknak, aki emiatt bántalmazták, amelynek következtében megsérült. Az elkövetők a lakóházat átkutatták, majd elloptak közel egymillió forint készpénzt, és elmenekültek. A sértett a szomszédtól kért segítséget, aki bejelentést tett a rendőrségen – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a helyszínre mentek, majd az adatgyűjtést és a helyszíni szemlét azonnal megkezdték. A mentőszolgálat munkatársai az idős férfit ellátták és kórházba vitték.

A rendőrök a nyomozás eredményeként 12 órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetőit. Egy 31 éves sárszentlőrinci férfit, valamint 23 éves nagydorogi társát gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mindketten beismerő vallomást tettek. A nyomozók az ellopott készpénz jelentős részét lefoglalták, a két férfit pedig őrizetbe vették.

Az ügyben a további eljárást a Paksi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

* A kép illusztráció




Read previous post:
Close