full screen background image
Keresés
2021 május 5 - szerda
  • :
  • :

Országos elismerésben részesült két szekszárdi nyomozó

Országos elismerésben részesült két szekszárdi nyomozó

2020.07.01. Győri Balázs rendőr főhadnagy és Boros Tibor rendőr zászlós vehetett át elismerést az unokázós csalók elfogásában végzett kiemelkedő szakmai munkájáért.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2020 tavaszán Tolna megyében is megjelentek az úgynevezett unokázós csalók. A bejelentett esetek kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indítottak büntetőeljárást. A csalásokkal kapcsolatban a nyomozók látókörébe került egy 22 éves nő és egy 27 éves férfi, akiket a nyomozók 2020. május 6-án elfogtak. Kiderült, hogy a páros az ország több megyéjében csalt ki pénzt hasonló módszerrel idősektől.

 Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy adja át az elismerést (balra) Győri Balázs rendőr főhadnagynak.

A csalássorozat hatékony, szakszerű és gyors felderítése érdekében végzett kiemelkedő tevékenységük elismerésért dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes 2020. június 25-én elismerésben és pénzjutalomban részesítette Győri Balázs rendőr főhadnagyot és Boros Tibor rendőr zászlóst, a Szekszárdi Rendőrkapitányság két nyomozóját.

A vezetőképen:  dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy adja át az elismerést (balra) Boros Tibor rendőr zászlósnak . Fotó: Police.hu