full screen background image
Keresés
2021 március 1 - hétfő
  • :
  • :

Országos közlekedésbiztonsági rajzpályázaton lett harmadik egy bátaszéki ovis

Országos közlekedésbiztonsági rajzpályázaton lett harmadik egy bátaszéki ovis

2018.05.28. Kimagasló eredményt ért el egy bátaszéki óvódás az ORFK-OBB által meghirdetett „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” rajzpályázaton.

Budapesten a Fővárosi Állat- és Növénykertben adták át vasárnap az ORFK-OBB által meghirdetett „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” rajzpályázat országos díjazottjainak jutalmát – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rajzpályázatot három korosztály – óvodások, alsó- és felső tagozatos általános iskolások – számára hirdették meg. A pályamunkákat első körben a területileg illetékes megyei rendőr-főkapitányságokon működő baleset-megelőzési bizottságok tagjai bírálták el. Tolna megyében több száz pályamunkát készítettek a gyermekek, amelyek közül összesen 15 rajzot küldtek fel országos bírálatra.

Végül az országos zsűri által lektorált több száz pályamunkából óvodás kategóriában egy tolna megyei kisfiú, Kökönyei-Tóth Barnabás a Bátaszéki Mikrotérségi Óvoda, Bőlcsöde és Konyha óvodása ért el kimagasló teljesítményt azzal, hogy 3. díjat nyert korosztályában.

A képen: Barnabás az első sorban, kék ingben és kék cipőben látható a díjkiosztón. Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close