full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Öt köbméter tűzifát lopott el egy szekszárdi ház udvaráról

Öt köbméter tűzifát lopott el egy szekszárdi ház udvaráról

2017.09.10. Vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki tűzifát lopott Szekszárdon.

A 31 éves férfi március 5-én éjjel egy szekszárdi családi ház udvarából 5 köbméter tűzifát lopott el. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, melynek során beismerő vallomást tett. A rendőrök az ellopott fát az elkövető házának udvarán megtalálták és lefoglalták – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére átadták.

Közeledik a fűtési szezon, ilyenkor gyakrabban történnek tűzifával kapcsolatos vagyon elleni bűncselekmények. Felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy a tüzelőt tárolják biztonságos helyen, ahol illetéktelenek nem férhetnek hozzá! Az udvar kerítése legyen jó állapotban, a kaput mindig zárják be és a kulcsot tárolják biztonságos helyen! Fontos, hogy a melléképületeket is zárják be, valamint használjanak vagyonbiztonsági technikai eszközöket! Egy könnyen beszerezhető mozgásérzékelő már önmagában is elriaszthatja a tolvajokat.
Read previous post:
Close