full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

Öt köbméter tűzifát lopott el egy szekszárdi ház udvaráról

Öt köbméter tűzifát lopott el egy szekszárdi ház udvaráról

2017.09.10. Vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki tűzifát lopott Szekszárdon.

A 31 éves férfi március 5-én éjjel egy szekszárdi családi ház udvarából 5 köbméter tűzifát lopott el. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, melynek során beismerő vallomást tett. A rendőrök az ellopott fát az elkövető házának udvarán megtalálták és lefoglalták – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére átadták.

Közeledik a fűtési szezon, ilyenkor gyakrabban történnek tűzifával kapcsolatos vagyon elleni bűncselekmények. Felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy a tüzelőt tárolják biztonságos helyen, ahol illetéktelenek nem férhetnek hozzá! Az udvar kerítése legyen jó állapotban, a kaput mindig zárják be és a kulcsot tárolják biztonságos helyen! Fontos, hogy a melléképületeket is zárják be, valamint használjanak vagyonbiztonsági technikai eszközöket! Egy könnyen beszerezhető mozgásérzékelő már önmagában is elriaszthatja a tolvajokat.
Read previous post:
Close