full screen background image
Keresés
2019 december 30 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Három balesetben nyolc autó ütközött Tolnában

Három balesetben nyolc autó ütközött Tolnában

2016.08.22. Három közlekedési baleset is történt hétfőn Tolna megyében, öten szenvedtek sérülést.

Öten sérültek meg egy közlekedési balesetben hétfő délelőtt a 61-es úton. A balesetben két személygépkocsi ütközött össze délelőtt fél tizenkettő körül a 61-es számú út 69-es kilométerszelvényénél. A Nagykónyi és Kocsola között történt balesetben az elsődleges információk szerint öten szenvedtek sérülést – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínre a dombóvári hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel, valamint a tamási önkormányzati tűzoltók egy rajjal vonultak. A tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket.  A baleset következtében ketten súlyos, hárman pedig könnyű sérülést szenvedtek – tájékoztatott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset helyszínén előbb teljesen lezárták az utat, majd félpályásra módosították az útlezárást.

Öt személygépkocsi ütközött össze hétfő délután Szekszárd északi részén, az 56-os főút 1-es kilométerszelvényénél. A balesetben senki sem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon félpályás útlezárás volt érvényben.

Az autópálya belső szalagkorlátjának ütközött egy személyautó hétfő délután az M6-os autópálya 101-es kilométerszelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon, Paks és Dunaföldvár között. A balesetben senki sem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon a rendőrség mindkét forgalmi sávot lezárta, a közlekedni a belső sávban lehetett.

* A képek a 61-es úton történt balesetnél készültek, ahol öten sérültek meg. Fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


Előző„Vár a Megye” – mindenkit vár a megyei önkormányzat Zombára KövetkezőTolna Megyei Értéktár – Petőfi Emlékméhes


Read previous post:
Tolna Megyei Értéktár – Petőfi Emlékméhes

2016.08.21....

Petőfi-Emlékméhes

2016.08.21....

Close