full screen background image
Keresés
2022 január 18 - kedd
  • :
  • :

Ötgólos paksi győzelem Mezőkövesden

Ötgólos paksi győzelem Mezőkövesden

2017.02.26. Első félidei eredményes játékával, illetve a hajrában szerzett ötödik góllal fölényesen nyert a Paks a vendég Mezőkövesd ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.

Győzelmével a hazai csapat a nyolcadikról a hetedik helyre lépett előre. A Mezőkövesd maradt az ötödik. A két csapat szeptemberi mérkőzését is a Paks nyerte, méghozzá 3-1-re, Mezőkövesden.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC 5-0 (4-0)
—————————————
Paks, 800 néző, v.: Szőts
gólszerzők: Szabó (19.), Gévay (26.), Kulcsár (31.), Papp (41.), Bartha (86.)
sárga lap: Haraszti (59.), illetve Hudák (6.)

Paksi FC:
———
Molnár P. – Kulcsár, Lenzsér (Zachán, 67.), Gévay, Szabó – Papp – Haraszti (Bartha, 82.), Kecskés, Bertus, Szakály – Vernes (Hahn, 61.)

Mezőkövesd Zsóry FC:
——————–
Dombó – Farkas, Hudák, Damcevski, Vági – Egerszegi (Pauljevic, a szünetben), Tóth – Bacelic-Grgic (Sulek, a szünetben), Strestík, Molnár G. – Veselinovic (Kink, 82.)

Az első percek után nagy fölénybe került a Paks, amely a játékrész közepén három gólt szerzett, majd a hajrában még egyet, ezzel gyakorlatilag el is döntötte a mérkőzést.

A vendégek a szünetben kettőt cseréltek, s többet birtokolták a labdát a második félidő elején, de aztán kiegyenlítettebbé vált a játék, nem sokkal a vége előtt pedig a hazaiak még egyszer a kapuba találtak.

Csertői Aurél: Kellett egy kis szerencse is a mérkőzéshez, illetve kapusunk jó teljesítménye. Igaz egyszer kellett védenie, de az nagyon fontos volt. Utána végig mi irányítottuk a mérkőzést. A gól az gól, mindegy, hogy pontrúgásból szerezzük, vagy sem. De voltak a játékban is lehetőségeink, nem is egy. Persze nincs ekkora különbség a két csapat között, fogalmazhatok úgy, hogy nekünk ma minden bejött. Gratulálok a srácoknak, szenzációs meccset játszottak!
Tomiszlav Szivics: Egy következő szerződésben ki fogom kötni, hogy soha többé nem irányítok csapatot a Paks ellen. Akárhogy, akármit csinálok, ez van. Három szöglet, három gól. Gratulálok a paksiaknak, mert megérdemelték a győzelmet. Az első ziccert mi csináltuk, de nem rúgtuk be, erre válaszként kaptunk három gólt. Lesz egy pár játékos, akik ezek után nem fognak játszani, lehet olyan is, akit már holnap eltanácsolok. Az NB I. egy komoly bajnokság, ahol komoly munka folyik, komolytalan embereknek nincs helyük benne.

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close