full screen background image
Keresés
2022 január 23 - vasárnap
  • :
  • :

Pakson is százszázalékos maradt a Fehérvár

Pakson is százszázalékos maradt a Fehérvár

2019.08.25. A MOL Fehérvár FC kétgólos győzelmet aratott Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján.

Az éllovas piros-kékek sikerükkel százszázalékosak maradtak az élvonalban.

OTP Bank Liga, 4. forduló:
Paksi FC-MOL Fehérvár FC 0-2 (0-1)
———————————-
Paks, 2000 néző, v.: Csonka
gólszerzők: Futács (24.), Petrjak (61.)
sárga lap: Fejes (65.), Balogh B. (87.), illetve Futács (44.), Fiola (46.), Nego (53.), Hodzic (65.)

Paksi FC:
———
Holczer – Osváth, Lenzsér, Fejes, Szabó J. – Papp – Bartha, Könyves (Remili, 66.), Balogh B. – Böde, Hahn (Fejős, 81.)

MOL Fehérvár FC:
—————-
Kovácsik – Nego, Fiola, Elek, Hangya – Nikolov, Hadzic – Milanov, Hodzic (Huszti, 78.), Petrjak (Kovács I., 67.) – Futács (Scepovic, 87.)

A mérkőzés elejétől jóval többet birtokolta a labdát az esélyesebb székesfehérvári csapat, amely 24 perc után gólra váltotta mezőnyfölényét. Hátrányban bátrabbá vált a hazai együttes, így Kovácsiknak is akadt dolga, ugyanakkor a megnyíló nagyobb területet jól használták ki a vendégek, akik növelhették volna előnyüket, de a szünetig több gól nem született a remek teljesítményt nyújtó kapusoknak köszönhetően.

A folytatásban is maradt a nyílt sisakos játék, mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, melyek közül a Fehérvár használt ki egyet, s ezzel tulajdonképpen eldöntötte a három pont sorsát. Ugyan hátra volt még harminc perc, a Paks pedig támadott becsülettel, ám nem talált rést a vendégek védelmén, vagy Kovácsik védett bravúrosan, így a helyzeteikkel jobban sáfárkodó fehérváriak örülhettek a lefújáskor.

* A kép illusztráció

MTI
Read previous post:
Close