full screen background image
Keresés
2021 augusztus 5 - csütörtök
  • :
  • :

Pályázat útján támogatják a bátaszéki árva gyermekeket

Pályázat útján támogatják a bátaszéki árva gyermekeket

2017.08.19. A „Bátaszéki Árva Gyermekekért Közalapítvány” 2017-ben is támogatja – az alapítvány céljának megfelelően – a város közigazgatási területén élő azon árva gyermekeket, akik közép illetve felsőfokú tanintézetek nappali tagozatán folytatják tanulmányaikat.

Az alapítvány – pályázat útján – tanulmányokkal kapcsolatos kiadások (tankönyvek ára, vizsgadíjak, kollégiumi illetve lakásköltségek) részbeni fedezésére nyújt egyszeri segítséget. A pályázatokat, jelentkezéseket írásban, elsősorban felsőfokú tanintézmények nappali tagozatos hallgatóitól várják.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét és címét, a tanintézmény nevét és címét, indokot. Kérik, hogy a pályázó diák mellékeljen iskolalátogatási igazolást is. A pályázat beadási határideje 2017. szeptember 30.

A beadás címe és helye: Bátaszéki Árva Gyermekekért Közalapítvány, 7140 Bátaszék Szabadság u. 4., Polgármesteri Hivatal, Földszint 14. ajtó, Kovács Józsefné kuratóriumi tag.

Nyolc diákot tudtak segíteni 2016-ban

A „Bátaszéki Árva Gyermekekért Közalapítvány” kuratóriuma köszönetet mond mindazoknak, akik személyi jövedelemadójuk 1 %-át eljutatták az alapítvány részére. A 2016 évben befolyt összeg 252.000 Ft volt, amit ebben az évben is az alapító okiratnak megfelelően használtak fel. Az összes bevétel 413.000 Ft, a támogatásra fordított összeg pedig 400.000 Ft volt. A felajánlásoknak hála a Közalapítvány 2016-ban 8 diáknak tudott segítséget nyújtani.

Forrás: bataszek.hu. A kép illusztráció.
Read previous post:
Close