full screen background image
Keresés
2019 június 18 - kedd
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Pedagógusokat köszöntött Ács Rezső Szekszárdon

Pedagógusokat köszöntött Ács Rezső Szekszárdon

2019.06.05. Személyesen köszöntötte a pedagógusokat szerda délelőtt a pedagógusnap alkalmából Ács Rezső polgármester a PTE IGY Gyakorló Általános Iskolában.

A polgármester a köszöntőn felidézte, az önkormányzat négy évvel ezelőtt elhatározta, hogy egy kicsit magasabb szintre emelik a pedagógusnapot és megpróbálják visszahozni annak megünneplését a köztudatba. Hozzátette, már akkor ellátogattak a város valamennyi nevelési- és oktatási intézményébe.

Mint azt Ács Rezső elmondta, most áprilisban végiglátogatta az összes szekszárdi középiskolát, ahol rendhagyó osztályfőnöki órákat tartott, melyeken a városról, annak jövőjéről beszélt a pedagógusoknak. Közben pedig egy kicsit személyesen is megtapasztalhatta azokat a nehézségeket, melyek a pedagógusi pályához kötődnek.

A polgármester szavai szerint a több mint ezer pedagógus részére szóló köszöntővel szeretnék azt üzenni, hogy az önkormányzat fontosnak tartja, hogy élő kapcsolat legyen a város és az intézmények között. Hozzátette, személyesen szerette volna átadni az ajándékot, tolmácsolva a város elismerését.

Ács Rezső nem csak szavakban mondott köszönetet az elvégzett munkáért a pedagógusoknak, miközben jó pihenést kívánt a közelgő nyári szünetre, de egy kis ajándékcsomagot is átadott nekik. A jeles nap feliratú, városi címerrel ellátott vászonszatyorban igazán helyi kötődésű ajándékot, szekszárdi bort és csokit tartalmazó csomagot vehettek át a tanárok.

Az ajándékot Bucsányiné Gréczy Gabriella igazgató köszönte meg Ács Rezső polgármesternek és az önkormányzatnak.

Kapcsolódó cikk:
Elismeréseket adott át a pedagógusnap alkalmából a Szekszárdi Tankerület

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close