full screen background image
Keresés
2020 október 23 - péntek
  • :
  • :

Pénzt akart meg cigarettát – ököllel támadt

Pénzt akart meg cigarettát – ököllel támadt

2019.09.16. A dunaföldvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 30 éves helyi férfival szemben folytattak garázdaság és könnyű testi sértés miatt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy 50 éves duanföldvári férfi tett feljelentést a rendőrségen, mert 2019. május 20-án az esti órákban egy számára ismeretlen férfi odalépett hozzá és pénzt, valamint cigarettát kért tőle. A sértett elküldte az ismeretlent, aki ezután egy alkalommal ököllel fejbe ütötte őt, majd ellökte és az ekkor már földön lévő férfit két alkalommal oldalba rúgta.

Az ügyben a Dunaföldvári Rendőrőrsön indítottak büntetőeljárást garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki garázdaság és könnyű sértés elkövetése miatt. Az elkövető tettét azzal magyarázta, hogy részeg volt, amikor az ismeretlent bántalmazta.

A dunaföldvári rendőrök az eljárást befejezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Fotó: TMRFK

 
Read previous post:
Close