full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Polgármesterek részére tartottak találkozót Bátán

Polgármesterek részére tartottak találkozót Bátán

2016.10.24. Hagyományteremtő szándékkal szervezett találkozót a Tolna Megyei Kormányhivatal a Szekszárdi- és Tolnai járás illetékességi területéhez tartozó települési önkormányzatok polgármesterei részére pénteken Bátán.

A találkozón meghívott vendégként részt vett Horváth István országgyűlési képviselő és Gerzsei Péter, a KLIK Szekszárdi Tankerületének igazgatója.

A fórumon a térség polgármesterei tájékoztatást kaphattak dr. Horváth Kálmán kormánymegbízottól az államigazgatás aktuális helyzetéről, Gerzsei Péter igazgatótól, a tankerületek átalakításáról, majd ezt követően Horváth István képviselő adott aktuálpolitikai tájékoztatót. Az előadásokat követően a településvezetők kötetlen beszélgetésen tehették fel kérdéseiket a meghívott vendégek részére.

polg-tal-bata-kormanyhiv

A Tolna Megyei Kormányhivatal ezen kezdeményezését, Tolna megye valamennyi járási hivatalához tartózó település tekintetében folytatni kívánja, hiszen kiemelt feladatának tekinti az ügyfélbarát közigazgatás megvalósítását, továbbá a lakosság minél szakszerűbb kiszolgálásán túl, a polgármesteri hivatalokkal és szakmai szervekkel történő hatékony együttműködést.

Forrás/fotó: Tolna Megyei Kormányhivatal
Read previous post:
Close