full screen background image
Keresés
2019 december 15 - vasárnap
  • :
  • :

Présházba tört be két férfi

Présházba tört be két férfi

2019.05.07. Rövid időn belül azonosították a rendőrök azt a két helyi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy szakályi tanyába.

Egy szakályi férfi tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen, akik 2019. április 14. és 18. között betörtek a település mellett levő tanyájába, ahonnan élelmiszereket, sört és 29 üveg különböző fajtájú alkoholos italt, valamint egy póker szettet loptak el. A rendőrök az elsődleges intézkedések megtételét követően rövid időn belül azonosították az elkövetőket, két szakályi férfit, akiket elszámoltattak az esettel kapcsolatban.

A két személyt gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az egyik férfi lakásában tartott házkutatás során az eltűnt értékek nagy része is előkerült – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Fotó: TMRFK

A présház tulajdonosa a napokban köszönőlevelet küldött a Tamási Rendőrkapitányságra, melyben elismerését fejezte ki a rendőröknek a kitartó, gyors és hatékony munkavégzésért.

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán folytatják.

 
Read previous post:

2019.05.07....

Close