full screen background image
Keresés
2019 december 2 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Böde Dániel, Kovács Antal és a Tücsök Zenés Színpad kapta a Prima Díjat

Böde Dániel, Kovács Antal és a Tücsök Zenés Színpad kapta a Prima Díjat

2016.12.01. Tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) Tolna megyei szervezete a Prima Primissima díjátadó gálát szerdán a Babits Mihály Kulturális Központban.

A rendezvényen Horváth István, a VOSZ megyei szervezetének társelnöke, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket. Köszöntőjében elmondta, a Prima Primissima Díj célja, hogy példaképeket állítson. A díjban a legjobb vállalkozók, közéleti tevékenységet végző civil szervezetek és sportolók részesülnek. A díjazottak sikere minden Tolna megyei ember számára értékteremtő – hangsúlyozta Horváth István.

Lőrincze Péter, a VOSZ elnöki főtanácsadója, a Prima Primissima Alapítvány képviselője arról szólt, hogy Demján Sándor, a VOSZ elnöke az összefogás jegyében hozta létre a díjat. Dr. Fajszi Lajos, a VOSZ Tolna megyei elnöke beszédében azt emelte ki, hogy a tizenkettedik díjátadó megrendezését rengeteg megyei vállalkozás segítette.

Dr. Kovács Antal világ- és olimpiai bajnok cselgáncsozó, a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója kapta az idén az egyik Prima Díjat. Fotó: Kadarka.net

A Tolna megyei Prima Díjat az idén Böde Dániel madocsai válogatott labdarúgó, a paksi dr. Kovács Antal, Magyarország első világbajnok cselgáncsozója, olimpiai bajnok, a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója, illetve a számtalan országos sikert elért szekszárdi Tücsök Zenés Színpad kapta. Az idén harmadik alkalommal adták a Príma Díj közönségdíját. Ezt a szavazatok alapján Bacsmai László szekszárdi plébános vehette át.

Ugyancsak átadták az Év Tolna Megyei Vállalkozója díjat, melyet öt vállalkozó vehetett át. Díjat kapott a szekszárdi Friedmann Tamás, a paksi Kovácsné Pach Magdolna, és a szintén paksi Mezei Mihály, valamint a szekszárdi Piri Lajosné, illetve Vizdár Zsoltné.
1Az Országos Év Vállalkozója Díjra Nádasdi Józsefet (j),  Barta Józsefet és Takler Ferencet jelölték. Fotó: Kadarka.net

Az Országos Év Vállalkozója Díjra hárman kaptak jelölést Tolnából. Az országos díjra jelölték a paksi Barta Józsefet, a Barta és Barta 2000 Kft. tulajdonosát, valamint a szekszárdi Nádasdi Józsefet, a Nádasdi Kft. tulajdonosát és a szintén szekszárdi Takler Ferencet, a Takler Pince tulajdonosát. Az országos díjakat Budapesten, a Művészetek Palotájában adják át.

A vezető képen a díjazottak és a díjak átadói. Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close