full screen background image
Keresés
2021 augusztus 3 - kedd
  • :
  • :

Pünkösdi időjárás: ezt jósolja a meteorológia

Pünkösdi időjárás: ezt jósolja a meteorológia

2015.05.23. Az előrejelzés szerint enyhül az időjárás szombaton és vasárnap Szekszárd környékén. Feloldották a Tolna megye területére pénteken kiadott másodfokú viharjelzést is.

Az Időkép.hu előrejelzése alapján szombaton változóan felhős lesz az ég, gyakrabban süt ki a nap, de záporok és zivatarok előfordulhatnak. A csapadékot okozó felhőlánc egyre inkább az ország keleti felé vonul. Jelenleg az ország egész keleti részén másodfokú viharjelzés van érvényben. A délutáni hőmérséklet 22 fok körül alakul, szombat éjjel pedig 11 fokig csökkenhet a hőmérséklet a megyeszékhely környékén.

Pünkösd vasárnap erősen felhős ég valószínű. Az előrejelzés szerint számottevő csapadék nem várható, de elszórtan  kialakulhatnak kisebb zivatarok. A csúcshőmérséklet 23 fok körüli lesz, hétfő hajnalban pedig 13 fokra számíthatunk.

Pünkösd hétfőre ismét csapadékosabbra fordul az időjárás.  Az Időkép szerint ismét egyre többfelé alakulnak majd ki záporok és zivatarok.  Az előrejelzés alapján 20 fok lehet  lehet majd hétfőn napközben.

Az Időkép előrejelzése – kattintson!
Read previous post:
Close