full screen background image
Keresés
2020 február 22 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Rajzpályázatot hirdetnek szekszárdi óvodások és általános iskolások részére

Rajzpályázatot hirdetnek szekszárdi óvodások és általános iskolások részére

2018.10.03. Rajzpályázatot hirdet szekszárdi óvodások és általános iskolások részére a Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a szekszárdi önkormányzat.

A pályázatot három korcsoportban hirdetik meg „Szekszárd város szervezett tűzvédelmének 145 éves fennállása” alkalmából – tájékoztatott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az első korcsoportban óvodások, a második korcsoportban alsó tagozatos, míg a harmadik korcsoportban felső tagozatos diákok nevezhetnek. A pályázatra olyan alkotásokat várnak, amelyeken keresztül az óvodások és az iskolások megmutatják, hogyan látják a tűzoltókat, a tűzoltói hivatás világát. A pályaművek bármilyen technikával – fotó, kollázs, rajz, festmény, montázs, textil, papír és vegyes technikával, illetve ezek kombinációjával, stb. – készíthetők.

A pályaművek hátulján kérik feltüntetni a mű címét, az alkotó nevét, oktatási intézményének nevét és címét, valamint a pályázó törvényes képviselőjének mobiltelefonos elérhetőségét. Az alkotásoknak október 15-ig kell beérkezniük a Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltséghez a 7100 Szekszárd, Mikes utca 16-22. címre.

Az ünnepélyes eredményhirdetést az évforduló alkalmából szervezett ünnepségen, 2018. október 18-án tartják meg a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében.

További információ a 74 412 422-es telefonszámon, vagy a titkarsag.szekszard@katved.gov.hu e-mail címen, illetve személyesen, a Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen kérhető.

* A kép illusztráció