full screen background image
Keresés
2021 augusztus 5 - csütörtök
  • :
  • :

Rangos elismerést vehetett át dr. Marcsek Sándor bonyhádi rendőrkapitány

Rangos elismerést vehetett át dr. Marcsek Sándor bonyhádi rendőrkapitány

2019.02.25. Dr. Marcsek Sándor rendőr ezredes a Bonyhádi Rendőrkapitányság vezetője a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozata kitüntető elismerést vehette át Dr. Túrós Andrástól az Országos Polgárőr Szövetség elnökétől.

Dunaföldváron tartotta közgyűlését 2019. február 23-án a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége. A rendezvényen részt vett Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke is. A közgyűlésen az aktuális események és a jövőbeni tervek megtárgyalása mellett elismerések átadására is sor került – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Dr. Marcsek Sándor r. ezredes a Bonyhádi Rendőrkapitányság vezetője a polgárőr-mozgalom támogatásának elismeréseként a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozata kitüntető elismerést vehette át Dr. Túrós Andrástól az Országos Polgárőr Szövetség elnökétől.

A Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége által alapított Év Rendőre kitüntető címet Kenderik Krisztián rendőr főtörzsőrmester érdemelte ki a megyei polgárőr szövetség internetes honlapjának elkészítéséért, üzemeltetésért. Kenderik Krisztián betegség miatt a díjat a rendezvényen átvenni nem tudta.

A képen Dr. Marcsek Sándor r. ezredesnek (balról) gratulál az elismeréshez Széles János a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke, középen Dr. Túrós András az OPSZ elnöke. Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close