full screen background image
Keresés
2022 január 17 - hétfő
  • :
  • :

Rátámadt a nejére, mert nem volt otthon étel

Rátámadt a nejére, mert nem volt otthon étel

2020.04.06. A Dunaföldvári Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy helyi férfival szemben folytattak könnyű testi sértés vétség és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy helyi nő tett feljelentést férje ellen, aki 2019. január 02-én a délutáni órákban előzetes szóváltást követően fellökte, majd bántalmazta. Ezt követően elvette felesége mobiltelefonját, melyet összetört, illetve nem engedte meg az asszonynak, hogy a lakóházat elhagyja. A sértett csak gyermeke megérkezését követően tudott elmenekülni. A nő a bántalmazás következtében könnyebben megsérült.

A dunaföldvári rendőrök eljárást indítottak könnyű testi sértés vétség és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A rendőröknek azt mondta, hogy feldühítette az, hogy nincs otthon étel.

A Dunaföldvári Rendőrőrsön a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close