full screen background image
Keresés
2021 március 2 - kedd
  • :
  • :

Remekeltek a Tolna megyei kisdiákok és óvodások

Remekeltek a Tolna megyei kisdiákok és óvodások

2018.05.30. Ismét remekeltek a Tolna megyei kisdiákok és óvodások a MINI-KRESZ Pindur-Pandúr országos közlekedési versenyen.

Huszadik alkalommal rendezték meg a hétvégén a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány és az ORFK-OBB szervezésében a MINI-KRESZ Pindur-Pandúr országos közlekedési verseny óvodások és kisiskolások számára. A versenyre az ország minden pontjáról összesen 122 – egyenként 8 fős – csapat jelentkezett. Az eseményen kísérőkkel együtt összesen 1650 fő vett részt.

Tolna megyét az idei évben 6 csapat képviselte. A gyerekek Paksról, Bölcskéről és Dombóvárról érkeztek. A kicsiknek KRESZ ismereteikről és kerékpáros ügyességi tudásukról kellett számot adniuk. – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Paksi Deák Ferenc Általános Iskola kisdiákjai hibátlanul teljesítették mind az elméleti, mind a gyakorlati feladatokat, ezért a verseny szervezői kiemelkedő teljesítményüket egy csocsóval jutalmazták.

A versenyen részt vevő valamennyi kisdiák és óvodás számos élménnyel és sok-sok ajándékkal térhetett haza. A dombóvári gyermekek felkészítője Tóth Szilvia c. r. ftzls, a paksi és bölcskei diákoké pedig Bíró Ilona Mária c. r. ftőrm. iskolarendőr volt.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close