full screen background image
Keresés
2022 január 26 - szerda
  • :
  • :

Remekül sikerült a bonyhádi Arany János Gimnázium szalagtűzője

Remekül sikerült a bonyhádi Arany János Gimnázium szalagtűzője

2017.01.02. A napokban tartotta hagyományos szalagtűző ünnepségét a BÁI Arany János Gimnázium, amelynek a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ adott otthont.

A program a színházteremben kezdődött, ahol a 12. évfolyam diákjainak az általuk kiválasztott alsóbb évfolyamok tanulói feltűzték a szalagot. Ezt követték a megható beszédek és versek, amelyeket a kissé vicces, az elmúlt három és fél évet felidéző emlékek oldottak, majd a végzősök a meghívott vendégekkel, szülőkkel és rokonokkal együtt élvezték az alsóbb évesek Ki mit tud? –os műsorait. A kilencedikesek egy vidám dalban mutattak görbe tükröt a tizenkettedikeseknek, utánuk a tizedikesek táncolták el a „Bonyhádi rotyogóst”, ahogyan azt a 12. járná. A 11. osztály is igyekezett bebizonyítani sztárkereső műsorával, hogy köztük is vannak rejtett tehetségek.

Az est tetőpontja a 12. osztály angolkeringője volt, ahol könnyes szemmel gyönyörködhettek a szülők és a tanárok a szép báli ruhákat viselő lányok és az öltönyt büszkén hordó fiúk kecses mozdulataiban. A koreográfiát Hitter Zsolt, a BÁI Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola tánctanára állította össze és tanította be a fiataloknak. Az ezt követő bálon a zenét a Reflex zenekar szolgáltatta, akik az egész este folyamán nagyon jó hangulatot teremtettek.

„A jól sikerült estéért köszönetet mondunk mindenkinek, aki szervezője, résztvevője, szereplője, meghívott vendége vagy segítője volt rendezvényünknek” – összegezte Boda István igazgató.

Forrás/fotó: bonyhad.huBÁI Arany János Gimnázium
Read previous post:
Close