full screen background image
Keresés
2021 szeptember 18 - szombat
  • :
  • :

Rendhagyó kiállítás nyílt az IFU három tagjának alkotásaiból

Rendhagyó kiállítás nyílt az IFU három tagjának alkotásaiból

2017.01.18. Rendhagyó kiállítás nyílt „Krea-túra” címmel az Ifjúsági Unió (IFU) Szekszárd természetjáró egyesület három tagjának alkotásaiból kedd délután a Baka István Általános Iskolában.

A tárlat rendhagyó abból a szempontból, hogy Balogh Beáta, Bíró Ágnes és Farkas Péter amatőr alkotók, az IFU tagjai, közös hobbijuk a természetjárás. Meglepő és nem mindennapi, hogy egy természetjárásra szakosodott egyesület mindjárt három alkotó is ki tud állítani soraiból – mondta a kiállítást megnyitó Dománszky Zoltán, a Tolna Megyei Természetbarát Szövetség elnöke. Mint azt hozzátette, mindhárman különféle művészeti ágakban tevékenykednek.

Dománszky Zoltán (b) és az alkotók: Farkas Péter, Bíró Ágnes és Balogh Beáta. Fotó: Kadarka.net

Balogh Beáta több műfajban is alkot, akril képei mellett grafikáit, jelvényterveit, rézkarcait is magával hozta a kiállításra. Bíró Ágnes gyöngyfűzött, Farkas Péter pedig könyvszobrász alkotásait állította ki.

A kiállítás megnyitóján közreműködött Tóth István (gitár, ének). A kiállítás megtekinthető 2017. január 17. és 2017. február 15. között, valamint az IFU által szervezett Bartina teljesítménytúra idején 2017. január 21-én, szombaton.

Fotó: Kadarka.net

 

 
Read previous post:
Close