full screen background image
Keresés
2022 január 21 - péntek
  • :
  • :

Rendkívüli időjárás: Tolnában is operatív törzset működtet a rendőrség

Rendkívüli időjárás: Tolnában is operatív törzset működtet a rendőrség

2017.02.01. Országos törzset működtet a rendőrség a rendkívüli időjárási helyzet miatt – közölte a Police.hu.

Az ónos eső okozta rendkívüli helyzetre tekintettel az országos rendőrfőkapitány 2017. január 31-én 10 órától intézkedett az országos törzs felállításáról, amely a Rendőrségi Igazgatási Központban kezdte meg működését. A rendőri feladatok összehangolása érdekében több megyében is felállítottak operatív törzset, február 1-jén délelőtt az országos mellett Fejér, Nógrád, Tolna és Pest megyében működnek törzsek.

2017. január 31-én 00.00 órától február 1-jén reggel 08.00 óráig a rendőrök 44 személyi sérüléses és számtalan anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 1 halálos balesetben 1 személy életét vesztette, 11 súlyos és 32 könnyű sérüléssel végződött.

Mint azt megírtuk, három személyautó és egy kamion ütközött össze kedd késő délután az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Szekszárd közelében. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópályát teljesen lezárták.

A rendőrség a www.police.hu oldalon tájékoztatást ad a balesetek és az időjárási helyzet miatt bevezetett forgalomkorlátozásokról. Kísérjék figyelemmel a közleményeket, a rendőrség azt javasolja, hogy csak az induljon útnak, akinek feltétlenül szükséges!

Forrás/fotó: Police.hu
Read previous post:
Close