full screen background image
Keresés
2021 április 14 - szerda
  • :
  • :

Rendőrök lepték meg a szabályosan közlekedőket Szekszárdon

Rendőrök lepték meg a szabályosan közlekedőket Szekszárdon

2018.11.27. Baleset-megelőzési kampányt szerveztek a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a közlekedés legvédtelenebb résztvevőinek, a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak Szekszárdon.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság 2018. október 17. és 2018. december 7. közötti időszakban hirdette meg a Látni és látszani közlekedésbiztonsági kampányt, amely már 2012 óta hívja fel a figyelmet a látás és láthatóság kiemelt fontosságára és az egyén szerepére a baleset-megelőzésben.

A Tolna megyei rendőrök a kedden Szekszárdon megtartott akcióban a közlekedés legvédtelenebb résztvevőit, a gyalogosokat és a kerékpárosokat célozták meg. Az egyenruhások felhívták a járművezetők figyelmét az őszi-téli időjárás miatt megváltozott közlekedési- és látási viszonyokra, valamint tájékoztatták őket a Látni és látszani kampányról.

A rendőrök a szabályosan közlekedők részére kerékpáros lámpákat és egyéb láthatósági eszközöket – prizmát, fényvisszaverő karkötőt és mellényt – adtak át.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja valamennyi közlekedő figyelmét arra, hogy a közlekedési szabályok betartásával, az egymásra való odafigyeléssel megelőzhetőek a tragédiák.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close