full screen background image
Keresés
2019 március 18 - hétfő
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Rendszeresen lopott agancsokat egy kakasdi férfi

Rendszeresen lopott agancsokat egy kakasdi férfi

2019.03.16. Büntetőeljárás indult lopás vétség elkövetése miatt egy kakasdi lakossal szemben.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság folytatólagosan kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indított egy kakasdi férfi ellen. Az elkövető 2018 ősze és 2019 márciusa között több alkalommal is összeszedte a vadak által elhullajtott agancsokat Sötétvölgyben és a Kakasd környéki erdőkben azzal a céllal, hogy azokat a későbbiekben eladja. A férfi a vadásztársaságnak ezzel körülbelül 210 ezer forint kárt okozott – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A talált agancsokat a rendőrök lefoglalták és vadásztársaság képviselőjének visszaadták. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, ha valaki az erdőben elhullatott agancsokat – melyek a vadásztársaságok tulajdonát képezik – hazaviszi, lopást követ el. Amennyiben ilyen agancsokat találnak, haladéktalanul értesítsék az illetékes vadásztársaságot.

Fotó: TMRFK


ElőzőBaleset történt a 6-os úton, Tolna és Szekszárd KövetkezőDebreczeni Mónika és Sebestyén Csilla borakadémikus volt a Szekszárdi Bor Egyetem vendége


Read previous post:
Debreczeni Mónika és Sebestyén Csilla borakadémikus volt a Szekszárdi Bor Egyetem vendége

2019.03.16....

Az idén is meghirdetik az alkotói pályázatot

2019.03.16....

Close