full screen background image
Keresés
2021 május 4 - kedd
  • :
  • :

Rendszeresen drogot árult a 29 éves tolnai férfi

Rendszeresen drogot árult a 29 éves tolnai férfi

2019.03.28. Befejezte  a nyomozást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, mely kábítószer-kereskedelem bűntett és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a tolnai K. K ellen. Úgy tudjuk, az ügyben vádemelést javasol a rendőrség. 

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon 2018. március 6-án indítottak büntetőeljárást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Az eset kapcsán a hatóság látóterébe került egy tolnai férfi, akinél a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. augusztus 29-én megtartott házkutatás során kábítószergyanús növényi származékot találtak, melyről a vegyészszakértő megállapította, hogy kábítószer.

A 29 éves tolnai férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Szekszárdi Járásbíróság K.K.-t még tavaly nyáron letartóztatásba helyezte.

A nyomozás során a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai számos eljárási cselekményt elvégeztek, és megállapították, hogy a gyanúsított több személynek adott el huzamosabb ideje rendszeresen kábítószert és új pszichoaktív anyagot.

Az esettel kapcsolatban kilenc személyt hallgattak ki kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként, ügyükben még eljárási cselekményeket folytatnak a rendőrök, további egy személlyel szemben pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A K.K. ellen indított büntetőeljárás során a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték a Szekszárdi Járási Ügyészségnek. Úgy tudjuk, az ügyben vádemelést javasol a rendőrség.
Read previous post:
Close