full screen background image
Keresés
2019 november 12 - kedd
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Rengeteg ember vett részt a Pünkösdi Hal- és Vadünnep megnyitóján

Rengeteg ember vett részt a Pünkösdi Hal- és Vadünnep megnyitóján

2018.05.18. Minden korábbinál többen voltak a 3. Pünkösdi Hal- és Vadünnep hivatalos megnyitóján péntek este Szekszárdon.

Jókora tömeg gyűlt össze a Pünkösdi Hal- és Vadünnep hivatalos megnyitóján, melyet este nyolc órakor tartottak meg a rendezvény központi helyszínén, a Béla király téren.

Ács Rezső polgármester köszöntőjében arról szólt, hogy jó érzés végignézni a téren, ahol ennyien még sosem gyűltek össze a Pünkösdi Hal- és Vadünnep megnyitója alkalmából. Kiemelte, jó döntés volt, a pünkösdi rendezvénysorozat újragondolásakor, hogy a Béla király téren tartsák meg a programokat, és az elgondolás, hogy az ünnep a közösségről, a közösségépítésről, Szekszárdról, a családokról, valamint a gasztronómiáról és a borokról szóljon.

A következő három napban nagyszerű programoknak lehetnek részesei a rendezvényre látogatók, hiszen a fellépők között találni Magyarország krémjét – fogalmazott Ács Rezső.

Fotó: Kadarka.net

Ezt követően a polgármester egy-egy palack borral üdvözölte Révész Sándort és Závodi Jánost, akik formációjuk tagjaival Piramis évek címmel léptek a színpadra és adtak koncertet a jókora tömeg előtt.

Mint azt megírtuk, a 3. alkalommal megrendezendő Pünkösdi Hal- és Vadünnep 40 programmal, kézművesvásárral, borudvarral, sörsátorral és ételkülönlegességekkel várja vendégeit. A vendégek többek között Révész Sándor és Závodi János, a Piramis egykori tagjai mellett, Rúzsa Magdi, a Hot Jazz Band, illetve Gájer Bálint, valamint a Punnany Massif, Szikora Róbert és az R-GO koncertjét hallhatják és láthatják. A helyi együttesek közül többek között fellép a Bartina Néptánc Egyesület, az Ifjúsági Fúvószenekar, a Tücsök Zenés Színpad és az Alisca Brass Band.

A Piramis évek koncerten készült képgalériát itt találja – kattintson!

Kapcsolódó anyagok:
Óriási sikere volt Révész Sándor és Závodi János szekszárdi koncertjének
Pünkösdi Hal- és Vadünnep 2018. – Programok
Útlezárások – Pünkösdi Hal- és Vadünnep 2018.
Buszközlekedés a Pünkösdi Hal-és Vadünnep ideje alatt

A vezetőképen: Ács Rezső nyitotta meg a rendezvényt. Fotó: Kadarka.net


ElőzőPünkösdi Hal- és Vadünnep 2018. – megnyitó KövetkezőTolnában is a jogszabályok megkerülésével köthettek szerződéseket a Földet a gazdáknak! programban


Read previous post:
Tolnában is a jogszabályok megkerülésével köthettek szerződéseket a Földet a gazdáknak! programban

2018.05.18....

Zavart okozott az útlezárás Szekszárdon a közlekedők között

2018.05.18. Attól,...

Close