full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

Rezgésekkel enyhítik a bajt: bemutatják a Balla-hangterápiát

Rezgésekkel enyhítik a bajt: bemutatják a Balla-hangterápiát

Hangterápiás bemutatót tartanak a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete szervezésében a Tolna Megyei Civil Információs Centrumban Május 7-én.

Az előadáson Sólya Zsuzsanna és Morhauser Tamás mutatják be a „Balla-hangterápia” által kínált lehetőségeket. A negyven perces előadáson szó lesz arról, hogyan működik, és milyen bajokra kínálhat enyhülést a terápia.

Sólya Zsuzsanna elöljáróban elmondta, a módszert a vízbe dobott kőhöz tudná hasonlítani. A hangterápián a különböző hangtálakat kongatják meg, melyek által eltérő frekvenciájú hanghullámok jönnek létre. Ezek a rezgések „átmossák” az emberi testet, pihentető hatásuknak köszönhetően segítik a gyógyulást.

A terápia széles körben, sok baj enyhítésére használható, legyen szó csonttörésről, vagy stresszbetegségről. Az előadók bemutató jelleggel meg is szólaltatnak néhány hangtálat és egy gongot .

A rendezvényre a Rákellenes Liga Szekszárdi Szervezete és a Civil Információs Centrum mindenkit vár május 7-én délután fél ötkor Szekszárdon, Béla Király tér 6. szám alatt.

A „Balla hangterápiáról” itt olvashat bővebben – kattintson!
Read previous post:
Close