full screen background image
Keresés
2021 augusztus 2 - hétfő
  • :
  • :

Rongálás elkövetőjét keresik a szekszárdi rendőrök

Rongálás elkövetőjét keresik a szekszárdi rendőrök

2018.09.04. Rongálás elkövetőjét keresik a szekszárdi rendőrök. Kérik, hogy aki információval rendelkezik a májusban történt eset elkövetőiről, az jelentkezzen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2018. május 20-án az éjszakai órákban a Szekszárd, Dózsa György utcában levő irodaház falán elhelyezett táblát megrongálta – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A feltételezett elkövető a bűncselekmény során a rendelkezésre álló adatok szerint világos színű pólót és sötét rövidnadrágot viselt, valamint hátizsákot hordott.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fotón szereplő személyt felismeri, illetve a bűncselekménnyel, vagy annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, keresse fel a Szekszárdi Rendőrkapitányságot, vagy hívja a +36 74 501 100-as telefonszámot, de e-mailt is küldhet a szabog@tolna.police.hu címre.

Névtelensége megőrzése mellett is tehet bejelentést a „Telefontanú” +36 80 555 111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close