full screen background image
Keresés
2021 január 20 - szerda
  • :
  • :

Rozé Fesztivált és jelmezes futóversenyt rendeznek Villányban

Rozé Fesztivált és jelmezes futóversenyt rendeznek Villányban

2016.07.13. Hatodik alkalommal rendeznek Rozé Fesztivált a hétvégén Villányban, amelyre 26 neves pincészet boraival, gasztronómiai újdonságaival, koncertekkel és különleges jelmezes futóversennyel várják a résztvevőket.

A szervezők MTI-nek eljuttatott közleménye szerint latin fiestával és brazil utcabállal tarkított karneváli hangulat fogadja majd a borvidék központjába látogatókat.

Szombat délután tartják meg a Rozémaraton elnevezésű jelmezes futóversenyt, amelyen a rózsaszínbe öltözött futók – zenés felvonulás kíséretében – három kilométeres távon mérhetik össze teljesítményüket.

Mint írták, a leggyorsabb és a legkreatívabb indulók értékes díjakat és villányi rozéborokat nyerhetnek. A női és férfi kategóriában induló futóknak továbbá három kijelölt ponton rozéfröccsöt, a gyermekeknek málnaszörp frissítőket is el kell fogyasztaniuk a versenyben maradáshoz.

A szervezők az MTI érdeklődésére elmondták, hogy a tavalyi Rozémaratonon mintegy 2000 versenyző állt rajthoz. A közönség szórakoztatásáról pénteken a pécsi Pixelplants, a Honeybeast és a Intermezzo Latin Club nevű formáció, szombaton pedig a ByeAlex és a Slepp, valamint az Intim Torna Illegál gondoskodik. A szervezők arra is felhívták a figyelmet, hogy – idén először – Pécs és Villány között fesztiválbuszt is indítanak.

További részletekről a http://www.villanyiborfesztival.hu/roze honlapon lehet tájékozódni.

MTI

Fotó: villanyiborfesztival.hu
Read previous post:
Close