full screen background image
Keresés
2021 január 21 - csütörtök
  • :
  • :

Ruhaosztást tartanak, eszközökre lehet pályázni

Ruhaosztást tartanak, eszközökre lehet pályázni

2015.07.07. Ruhaosztást tart a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete, melynek tagjai most úszásoktatásra is jelentkezhetnek, valamint segédeszközökre pályázhatnak.

Ruhaosztásra várják a tagokat

Az tagokat ruhaadományozásra várják július 9-10-én (csütörtök, péntek) 9 és 12 óra között az egyesület Hunyadi utca 4. szám alatti irodaházának nagytermében. Az egyesületi tagok jó minőségű ruhaneműből és egyéb adomány tárgyakból válogathatnak ingyenesen, látó segítők közreműködésével.

Az egyesület úszásoktatást szervez Szekszárdon. Az oktatásra várják azon sorstársak jelentkezését, akik a nyári hónapok ideje alatt részt vennének az egyesület által szervezett tanfolyamon, a Szekszárdi Élményfürdőben. A tanfolyammal kapcsolatban bővebb tájékoztatást az egyesület irodájában, telefonon vagy személyesen kérhetnek. A jelentkezők száma limitált, a jelentkezéseket csak a létszámkeret erejéig tudják elfogadni, a felszerelést ingyenesen biztosítják a tanfolyamon résztvevők számára.

Segédeszközökre lehet pályázni

Új segédeszközök beszerzéséhez nyújt segítséget tagjai részére a vakok és gyengénlátók egyesülete. A pályázati forrást látássérültek életvitelének megkönnyítését segítő eszközök beszerzésére lehet fordítani. A pályázati adatlap és a mellékletek a www.tolnamegyeivakok.hu – akadálymentes – oldalon találhatók. Az adatlap az egyesület székházában is kikérhető.

Az alábbi segédeszközökre lehet pályázatot benyújtani: magyarul beszélő felkaros vérnyomásmérők, diktafonok, tabletek, magyarul beszélő személymérlegek, gyógyszeradagoló, fejhallgató mikrofonnal (számítógéphez, laptophoz csatlakoztatható).

Kirándulást szerveznek Budapestre

Egész napos csoportos kirándulás szervez a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete a Parlamentbe és a Budai Várba. A tervezett kirándulás időpontja július 8., szerda. Indulás Szekszárdról 7:45-kor az egyesület székházának parkolójából. Jelentkezni a férőhelyek számának megfelelően lehet a részvételi díj befizetésének sorrendjében. Jelentkezni az egyesület Hunyadi utca 4. szám alatti székházában lehet.

Az egyesület hivatalos honlapját itt találja – kattintson!

Az egyesület székháza a Google térképén
Read previous post:
Close