full screen background image
Keresés
2021 június 15 - kedd
  • :
  • :

Segítsetek Adriennek megnyerni a versenyt!

Segítsetek Adriennek megnyerni a versenyt!

Az „Év anyavállalata 2015” pályázaton Kiss-Márton Adrienn szeretné megmutatni, hogy kisgyermekes anyukaként is sikerrel lehet vállalkozásba kezdeni.

A Gazdagmami.hu 2015-ben 6. alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat. A portál és a pályázat célja, hogy felhívja az emberek figyelmét: az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút. A versenyben olyan anyukákat mutatnak be, akik kisgyermek, család, házimunka mellett indítottak vállalkozást, ezzel példát mutatva minden anyukának. A pályázatot három kategóriában – kezdő, haladó 45+ – írják ki.

Kiss-Márton Adrienn, aki a kezdő kategóriában versenyez, eredetileg bonyhádi, de Szekszárdra már Budapestről költözött. A főváros, ahol HR szakemberként dolgozott, a munkalehetőségek miatt vonzotta. A pörgést szerette, Budapestet már kevésbé. Gyermeket nevelni pedig végképp nem akart a fővárosban.

Miután Szekszárdra költöztünk, kismamaként elkezdett hiányozni a nyüzsgés, a munka – monda Kiss-Márton Adrienn a Kadarka.net-nek. Így elkezdtem munkavállalással kapcsolatos tanácsokat adni különböző embereknek. Mindezt szívességből, hiszen olyanoknak segítettem, akiknek nem volt állása, így pénze sem.

Azután elkezdtem hosszú távon gondolkodni. Olyan tevékenységet kerestem, amit kisgyermekes anyukaként is űzhetek, üzleti alapon. Megfigyeltem, hogy sok vállalkozó legdrágább kincse az idő, mert azt olyan teendőkre pazarolódik el, amit más is elvégezhetne. Ezért úgy döntöttem, hogy irodamenedzser vállalkozást indítok – mesélte Adrienn, a most 2 és fél éves Gréta anyukája.
Adminisztrációs és kapcsolattartási tevékenységeket vállalok át, munkavállalási tanácsokat adok. Árajánlatokat készítek, megoldom a számlázással kapcsolatos teendőket, de igény esetén angol-, és német nyelvű fordításokat is készítek.

 

 

Az interneten találtam rá a „gazdamami.hu”-ra és az „Év anyavállalata 2015„ pályázatra. A portál Vida Ágnesé, aki kisgyermekes anyukáknak segít visszatérni a munka világába. Ágnes a portálon keresztül főként saját vállalkozásuk beindításában segíti az anyukákat. Kézműves termékek készítésében és az online világban való tájékozódásban és reklámozásban nyújt segítőkezet – mondta el Adrienn.
Munkát találni nőként nehéz, egy kisgyermek mellett pedig sajnos még nehezebb. De, aki hisz magában és tudja, hogy hova szeretne eljutni, azért pedig tenni is képes az kitartásával végül célt érhet – véli az anyuka.

Adrienn ingyen segítette munkavállalási tanácsaival azokat, akiknek szüksége volt rá. Most Ő kéri a Ti segítségeteket a versenyben. Adriennre és vállalkozására a gazdamami.hu oldalon szavazhattok, mindössze pár kattintással április 30-ig, akár többször is. Keressétek a 48-as sorszámot, illetve Kiss-Márton Adrienn nevét!

Itt adhatod le a szavazatod Adriennre – kattints!

További információkat az alábbi két címen találhatsz:
www.irodamanager.hu
www.facebook.com/irodamanager

 
Read previous post:
Itató

Ritzel...

Close