full screen background image
Keresés
2019 december 24 - kedd
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Sikeres volt az őcsényi Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Nap

Sikeres volt az őcsényi Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Nap

2019.06.12. Sikeres volt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és az Őcsényi Polgármesteri Hivatal közös hétfői rendezvénye, a Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Nap.

Negyedik alkalommal szervezték meg Őcsényben hétfőn a Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Napot – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK). Az érdeklődők megtekinthették a motoros járőrök bemutatóját, valamint a rendőrségnél használatos fegyvereket is. A jelenlévők kipróbálhatták a biztonsági öv szimulátort is. Az eseményen a Készenlétei Rendőrség Légirendészeti Parancsnokságának munkatársai is részt vettek a rendőrség helikopterével.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai a Police Coffee Mobil Bűnmegelőzési Centrummal vonultak ki Őcsénybe. A rendezvényen rendőrségi és katonai toborzásra is sor került. A budapesti és a Tolna megyei rendőrök együtt tartottak kutyás bemutatót az embereknek.

Az eseményen a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai füstsátorral várták a gyerekeket, mely nagy sikert aratott. A Bonyhádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai habpartit rendeztek a kicsiknek, melyet a nagy melegben óriási örömmel fogadtak.

A Hagyományőrző Rendőrszázad tagjai korhű rendőrruhákban régi rendőrségi járművekkel vonultak fel a rendezvényen. A Katonai Hagyományőrző és Hadsírgondozó Egyesület tagjai katonai technikai bemutatót tartottak, míg az Alisca Nyilai Íjász Egyesület képviselői íjászkodásra invitálták az érdeklődőket.

A nap folyamán számos kulturális program, légvár, kirakodó vásár és koncert is várta az érdeklődőket.

Fotó: TMRFK


Pünkösd Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Nap


Read previous post:
Close