full screen background image
Keresés
2022 január 18 - kedd
  • :
  • :

Sikert aratott az egyedülálló bűnmegelőzési produkció Szekszárdon és Pakson

Sikert aratott az egyedülálló bűnmegelőzési produkció Szekszárdon és Pakson

2016.10.16. Szekszárdon és Pakson is műsorra tűzte egyedülálló produkcióját a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya.

Osztatlan sikert aratott az Alternatív Art nevet viselő, kategóriájában egyedülálló bűnmegelőzési produkció Szekszárdon és Pakson is. A szerdán és csütörtökön bemutatott előadásra mintegy 700 fő, köztük diákok, pedagógusok, szociális és egyéb állami intézmények vezetői is kíváncsiak voltak.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya és a szekszárdi Pixel Tv közös műsora olyan hatást gyakorolt a fiatalokra, hogy sokan közülük arra kérték tanáraikat, hadd nézzék meg még egyszer, míg mások a program „rövidségére” panaszkodtak, mondván, még tovább is nézték volna.

A produkció során olyan aktuális problémák kerülnek reflektorfénybe, mint a droghasználat, a kirekesztés és a prostitúció. A műsorban a témákat videók és külön erre az előadásra készült zenék segítenek feldolgozni, sugallván, hogy mindig van lehetőség arra, hogy a jó utat válasszuk.

Forrás/fotó: Police.hu
Read previous post:
Close