full screen background image
Keresés
2020 december 4 - péntek
  • :
  • :

Sokan voltak kíváncsiak Nógrádi György bonyhádi előadására

Sokan voltak kíváncsiak Nógrádi György bonyhádi előadására

2017.11.21. „Új kihívások Európában és a világban” címmel tartott nagy sikerű előadást hétfőn este a bonyhádi Vörösmarty Mihály Művelődési Központban Nógrádi György.

A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár a „Terítéken… – közéleti beszélgetések” programsorozat meghívott vendége volt, és a tőle megszokott kiváló, tényszerű előadással rukkolt elő, amit humorával és lehengerlő stílusával tett teljessé. Közel 200 vendég csatlakozott a rendezvényhez.

A bevezetőben megjegyezte: még sohasem járt a völgységi városban, jóllehet, nagymamája bonyhádi származású. Ezt követően osztotta meg gondolatait a témával kapcsolatban. Rövid áttekintést adott a világpolitikai helyzetről, annak lehetséges alakulásáról, ok-okozati összefüggésekről.

Kérdésre elmondta, hazánk időben felismerte a veszélyt azzal, hogy kerítést húzott az országhatár, az itt élők védelme érdekében az illegális bevándorlók előtt. Mindemellett még számos témakört érintett felszólalásában, sorra érkeztek hozzá a kérdések, amelyekre kimerítő válaszokat adott a professzor, aki örömmel tett eleget a meghívásnak.

Forrás: bonyhad.hu – V. B.
Read previous post:
Close