full screen background image
Keresés
2019 március 5 - kedd
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Sorozatbetörőt vettek őrizetbe a szekszárdi rendőrök

Sorozatbetörőt vettek őrizetbe a szekszárdi rendőrök

2017.03.28. Egy 38 éves decsi férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy betört tizenhat ingatlanba Decs-Szőlőhegyen.

A férfi 2016. augusztus 5. és 2017. március 17. között követte el a bűncselekményeket. Befeszítette az ajtót, vagy az ablakot és különböző használati tárgyakat, illetve műszaki cikkeket lopott el a tanyákból – tájékoztatott a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították az elkövetőt, egy 38 éves decsi lakost. A férfit lopás vétség, valamint lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során részletes beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A férfi által ellopott tárgyak egy részét a rendőrök lefoglalták, másik részét a férfi használt termékek értékesítésével foglalkozó kereskedésekbe adta el, vagy internetes portálokon történt hirdetés útján értékesítette. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Fotó: TMRFK


ElőzőHalálos motorbalesetet szenvedett egy 31 éves férfi Harcnál KövetkezőIdén is meghirdette alkotói pályázatát az Országos Tűzmegelőzési Bizottság


Read previous post:
Idén is meghirdette alkotói pályázatát az Országos Tűzmegelőzési Bizottság

2017.03.28....

Ellenőrzik a pácolt, füstölt nyers és főtt húskészítményeket

2017.03.28....

Close