full screen background image
Keresés
2021 április 13 - kedd
  • :
  • :

Sötétvölgynél és Szekszárd határában ellenőrizték a közlekedőket – videóval

Sötétvölgynél és Szekszárd határában ellenőrizték a közlekedőket – videóval

2020.02.26. A közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében tartottak fokozott rendőri ellenőrzést a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei.

A megyei forgalomellenőrző alosztály egyenruhásai – a közlekedés-biztonsági helyzet javítása érdekében – szerveztek fokozott rendőri ellenőrzést a 6-os és a 63-as főút kereszteződésében, valamint a 6-os főút sötétvölgyi szakaszán az elmúlt hétvégén 0 közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök azokat a közlekedőket figyelték, akik a 63-as főúton kihelyezett STOP táblánál nem álltak meg. A 6-os főúton ellenőrizték továbbá azokat a járművezetőket is, akik egyéb jogsértéseket követettek el, többek között záróvonalon előztek vagy nem használták a biztonsági övüket. A rendőrök mindössze másfél óra nyolc olyan autóssal szemben intézkedtek, akik nem álltak meg a STOP táblánál, négyen pedig a biztonsági övüket nem használták.

A fokozott rendőri jelenlétre azért volt szükség, mert az elmúlt évben – a gyorshajtás mögött – a második helyen volt a baleseti okok között az elsőbbség meg nem adása.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartására és a biztonsági öv használatának fontosságára.

Videó: TMRFK
Read previous post:
Close