full screen background image
Keresés
2021 július 27 - kedd
  • :
  • :

Sport- és tanulmányi versenyeken értek el sikereket a Garay János AMI tanulói

Sport- és tanulmányi versenyeken értek el sikereket a Garay János AMI tanulói

2019.05.13. Több sport- és tanulmányi versenyen is szép eredményeket értek el a Garay János AMI tanulói a közelmúltban – tájékoztatott az intézmény.

Az iskola harmadik korcsoportos fiú csapata első helyezést ért el a négytusa – 60 m síkfutás, távolugrás, kislabdahajítás, 600 m síkfutás – versenyen május 2-án Szekszárdon. Egyéni összetettben Gyáni Zsombor az első, Arató Gergő a második, Máté Zsombor az ötödik helyen végzett.

Szintén első helyezést ért el az iskola – Horváth Péter által dirigált – focicsapata az április 25-én Szekszárdon megtartott diákolimpián. A Stölkler Bálint, Orbán Norton, Csötönyi Gáspár, Hamza Dániel, Arató Gergő, Monigl Bence, Csicsó Krisztofer, Ranga Simon és Budi Richárd összetételű csapat ezzel továbbjutott a júniusban megtartandó országos bajnokságra.

A gyönki általános iskola által április 16-án második alkalommal megrendezett Hegyhát történelmi versenyen is szépen teljesítettek az iskola tanulói, Kiss Bendegúz, Lengyel Zsombor és Barna Tamás, akik a 3. helyen végeztek. A döntőben a tanulóknak négy feladatsort kellett megoldaniuk, végül szoros küzdelem után 68,5 ponttal a gyönki csapat, 68 ponttal a Baka István Általános Iskola és 62 ponttal a Világjárók csapata léphetett a dobogóra.

A PTE IGY által április 8-án megrendezett mesemondó versenyen korcsoportjában Dombi Regő, Ruppert Kristóf és Pető Léna is a 2. helyen végzett. A szintén az PTE IGY által április 11-én megrendezett Anyanyelvi Játékok vetélkedőn a Garay János Ami 3. a osztályának csapata az 1. helyen végzett. A csapat tagjai: Görföl Zselyke, Kovács Kristóf, Rottler Gergely és Singlár Kata Panna. Az ugyancsak az intézmény által meghirdetett rajzpályázaton a garays Lehőcz Bíborka (1.b) és Pető Léna (4.b) díjazottak lettek.
Read previous post:
Close