full screen background image
Keresés
2020 október 25 - vasárnap
  • :
  • :

Sporteszközöket kapott a Garay János Gimnázium az UFC Szekszárdtól

Sporteszközöket kapott a Garay János Gimnázium az UFC Szekszárdtól

2017.05.22. Félmillió forint értékben adott át sportfelszerelést hétfő délelőtt az UFC Szekszárd a Garay János Gimnázium részére.

A gimnázium rengeteg támogatást kap az UFC Szekszárdtól, a klub sok szemmel nem látható segítséget is nyújt az iskolának, mely több labdasportban is érdekelt. Az UFC Szekszárd a futsalcsapatot, illetve a női- és a férfi labdarúgó csapatot is segíti, hozzájárulva ahhoz, hogy azok eljussanak az országos döntőig és Magyarország legjobbjai között legyenek. Ezen felül a klub most jelentős, 500 ezer forint értékű eszköztámogatást nyújt az intézmény részére, idén már másodszor – tudatta Heilmann Józsefné igazgató.

Mint azt az intézményvezető elmondta, a támogatás részeként nemcsak két futballkaput, de sok-sok futsal labdát és mezt is átvehetnek az UFC Szekszárd csapatától. A mezek drágák, ezért egyedül biztosan nem tudta volna azokat megvásárolni az iskola. A mezekben a sportolók méltóképpen képviselhetik az iskolát és Szekszárdot – hangsúlyozta Heilmann Józsefné. Hozzátette, ez az alkalom remek példája annak, hogy miként tud együttműködni egy iskola és egy sportegyesület.

Kárpáti Zoltán, az UFC Szekszárd elnöke adta át a sporteszközöket a diákoknak. Mellette balra Heilmann Józsefné igazgató. Fotó: Kadarka.net

A sporteszközök átadása több mint jótékonykodás a klub részéről. Szeretnék, ha az iskolának és az UFC Szekszárdnak közösek lennének a céljai és jövője, illetve, hogy a gyermekek mind az iskolai, mind az egyesületi versenyeken részt tudnának venni – fogalmazott Kárpáti Zoltán, a klub elnöke. Az intézmény és a klub között kialakult jó kapcsolatot továbbra is ápolni szeretnék – mondta Kárpáti Zoltán, aki azt kívánta, a Garay sportolóinak, hogy a jövőben is érjenek el a korábbiakhoz hasonló, jó eredményeket.

Egymillió forint értékben kaptak sporteszközt a Klebelsberg Központtól

Szintén hétfőn adták át az iskolában az intézményt fenntartó Klebelsberg Központtól kapott szabadidős sporteszközöket.  Az intézményfenntartó kondicionáló eszközöket, köztük sok különféle labdát juttatott el az iskola részére egymillió forint értékben. Heilmann Józsefné elmondta, az UFC Szekszárdtól és a fenntartótól kapott eszközökkel ténylegesen meg tudják valósítani a mindennapos testmozgást az iskola mind az 500 tanulója részére.

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close