full screen background image
Keresés
2019 december 28 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Studer Ágnes utazik Litvániába a női kosárlabda-válogatottal

Studer Ágnes utazik Litvániába a női kosárlabda-válogatottal

2017.11.09. Székely Norbert, a női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 12 fős utazó keretét, amely szombaton Litvániában kezdi meg szereplését a 2019-es Európa-bajnoki selejtezősorozatban. A KSC Szekszárd csapatából Studer Ágnes utazik a csapattal.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a Székesfehérváron edzőtáborozó nemzeti csapatból a kapitány döntése értelmében Lelik Réka, az ELTE BEAC csapatának tagja illetve a Mansaré Manty és Gereben Lívia, a KSC Szekszárd játékosai nem tartanak a társakkal az első összecsapásra.

Székely Norbert azt mondta, hogy maximálisan elégedett a három játékos munkájával, remekül dolgoztak, s a későbbiekben mindenképpen számít rájuk. A júniusi csehországi Eb-n a magyar csapat – még Stefan Svitekkel a kispadon – egy győzelemmel és három vereséggel a nyolcaddöntőig jutott Királyváradon (Hradec Kralove), s végül a 12. helyen zárt.

A 2019-es Eb-nek Szerbia és Lettország ad otthont.

A magyar keret:
—————
Goree Cyesha Damian, Krivacsevics Tijána, Simon Zsófia, Varga Zsófia (CMB Cargo Uni Győr), Studer Ágnes (Atomerőmű KSC Szekszárd), Katona Szidónia, Medgyessy Dóra (Ceglédi EKK), Dubei Debóra, Határ Bernadett (Sopron Basket), Szabó Fanni, Zele Dorina (Aluinvent DVTK Miskolc), Raksányi Krisztina (PEAC-Pécs)

A válogatott Eb-selejtezői:
—————————
november 11.:
Litvánia-Magyarország, Kedainiai 18.00
november 15:
Magyarország-Albánia, Miskolc 20.00
2018. február 10.:
Magyarország-Oroszország
2018. február 14.:
Magyarország-Litvánia
2018. november 16.:
Albánia-Magyarország
2018. november 21.:
Oroszország-Magyarország

A képen Studer Ágnes. Fotó: Facebook.com

Kadarka.net/MTI


ElőzőBorongós idő várható a hétvégén Szekszárdon és környékén


Read previous post:
Close