full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Súlyos baleset történt az M6-oson

Súlyos baleset történt az M6-oson

2019.02.16. Öten megsérültek amikor szombat délután összeütközött két személyautó az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán.

Összeütközött két személygépkocsi szombat délután negyed négy körül az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 90-es kilométerszelvényénél, Dunaföldvár magasságában – mondta el a Kadarka.net-nek Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) sajtószóvivője. Hozzátette, a baleset helyszínére két mentőhelikopter érkezett. Mint arról tájékoztatott, a balesetben – az elsődleges információval szemben nem négyen – hanem  öten szenvedtek sérülést. Közülük négyen könnyű, egy ember pedig súlyosan megsérült. A súlyos sérültet mentőhelikopter vitte kórházba.

Az autópályát a baleset helyszínén a Budapest felé vezető oldalon a rendőrség teljesen lezárta. A közlekedőket a 97-es kilométerszelvénynél leterelték a 6-os útra.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján közölt információ szerint a balesethez a paksi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close