full screen background image
Keresés
2021 július 22 - csütörtök
  • :
  • :

Súlyos baleset az M6-oson: teherautónak rohant egy kocsi

Súlyos baleset az M6-oson: teherautónak rohant egy kocsi

2017.05.09. Súlyosan megsérült egy személyautó vezetője, aki járművével egy teherautónak ütközött hétfő este az M6-os autópályán.

Egy autó haladt hétfő este fél 11 körül az M6-os autópálya 111. kilométerszelvényénél Pécs irányába, amikor a kocsi vezetője elaludt, ezért nem észlelte az előtte haladó tehergépkocsit és hátulról nekiütközött. A személygépkocsi vezetője súlyosan megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A járművekben anyagi kár keletkezett – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A baleset következtében a tehergépkocsi rakományát képező méhkaptárak egy része az úttestre szóródott, a baleset után pár perccel egy arra érkező személygépkocsi nekiütközött azoknak. A személygépkocsiban anyagi kár keletkezett. A rendőrség a helyszínelés, valamint a műszaki mentés idején a Pécs felé haladó sávot lezárta, a járműveket a 6-os számú főútra terelték.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a hasonló jellegű közlekedési balesetek megelőzése érdekében csak pihent állapotban üljenek volán mögé. Ha hosszú távon vezetnek, tartsanak pihenőket, illetve alkalmazzanak alvásriasztó készüléket.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close