full screen background image
Keresés
2021 június 23 - szerda
  • :
  • :

Súlyos baleset szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Súlyos baleset szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

2018.05.29. Egy súlyos sérüléssel járó bonyhádi baleset kapcsán kéri a polgárok segítségét a rendőrség.

Egy Volkswagen típusú személygépkocsi közlekedett március 14-én 7 óra 45 perckor Bonyhádon, a Perczel Mór utcában a városközpont irányába. Haladása során a Perczel Mór utca és a Sándor utca kereszteződése előtt egy kerékpár előzésébe kezdett, melynek során a járművek érintőlegesen összeütköztek. A balesetben a kerékpáros férfi súlyos sérülést szenvedett – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a jármű vezetőjét, egy 21 éves nőt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nő a felelősségét elismerte, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A baleset körülményeinek tisztázásához további információkra is szükség van, melynek érdekében a Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a látta a balesetet, vagy annak kapcsán információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a 7150 Bonyhád, Kossuth L. utca1-3 szám alatt, hívja a 0674/550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close