full screen background image
Keresés
2019 szeptember 7 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Súlyos baleset történt Bátaszék és Pörböly között – mentőhelikopter érkezett

Súlyos baleset történt Bátaszék és Pörböly között – mentőhelikopter érkezett

2017.09.30. Mentőhelikopter vitte kórházba egy autó vezetőjét, aki szombat délelőtt az 55-ös úton sérült meg – közölte honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Összeütközött két személygépkocsi szombat délelőtt az 55-ös főúton, Pörböly és Bátaszék között, az alsónyéki elágazásnál. A baleset következtében az egyik jármű az oldalára borult, vezetőjét a bátaszéki önkormányzati és a szekszárdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a kiérkező mentőhelikopter személyzetének. A másik autó az ütközés miatt árokba borult. A műszaki mentést a bátaszéki önkormányzati és a szekszárdi hivatásos tűzoltók végzik.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon előbb teljes-, majd félpályás útlezárás volt érvényben. A személygépkocsival közlekedők a teljes lezárás idején a közeli földúton tudtak Bátaszék irányába kerülni.

Fotó: OMSZ


ElőzőTöbbször is lopott két férfi egy várdombi telephelyről KövetkezőUgatással jelezte Mancs, hogy az utolsó eltűnt diákot is megtalálta


Read previous post:
Ugatással jelezte Mancs, hogy az utolsó eltűnt diákot is megtalálta

2017.09.30....

Felújítják Tolna megye két gótikus eredetű templomát

2017.09.30....

Close