full screen background image
Keresés
2020 május 29 - péntek
  • :
  • :

Súlyos egészségromlást okozott a balesettel

Súlyos egészségromlást okozott a balesettel

2019.09.19. A Bonyhádi Rendőrkapitányság súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint 2018. április 12-én a reggeli órákban a 6-os számú főút 152-es kilométerszelvényében személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ismeretlen személy az általa vezetett tehergépkocsival Szekszárd irányából Pécs irányába közlekedett, amikor érintőlegesen nekiütközött az üzemanyaghiány miatt az úttest jobb szélén álló személygépkocsi bal oldalának és a bal oldali első ablakon kikönyöklő személy bal alkarjának. A baleset következtében a személy súlyos sérülést szenvedett – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A balesetet okozó férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.
Read previous post:
Close