full screen background image
Keresés
2019 október 28 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Súlyosan megsérült egy kirabolt kétyi nő – őrizetben az elkövető

Súlyosan megsérült egy kirabolt kétyi nő – őrizetben az elkövető

2017.11.07. Őrizetbe vettek egy 18 éves férfit, aki bántalmazott és társával együtt kirabolt egy nőt Kétyen.

Egy kétyi férfi tett bejelentést a rendőrségen, mivel 2017. november 2-án délben ismeretlenek bántalmazták egy ismerősét, melynek során elvették a nő kezében lévő táskát, majd távoztak. A sértett az eset következtében súlyos sérülést szenvedett – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 18 éves pári fiatalembert, valamint társát, egy 26 éves faddi férfit. Mindkettejüket elfogták, majd a 18 éves férfit rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett, a 26 éves férfit pedig rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A 18 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Társa szabadlábon védekezhet. A sértett táskáját, melyet az elkövetők menekülés közben hátrahagytak, egy állampolgár megtalálta és a visszaadta. Az ügyben a további eljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Mabisz: több mint 1,2 milliárd forint kárt okozott az ingatlanokban az októberi vihar

2017.11.07....

Close