full screen background image
Keresés
2020 február 20 - csütörtök
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Súlyosan megsérült egy Szekszárdon megzsarolt és megvert férfi

Súlyosan megsérült egy Szekszárdon megzsarolt és megvert férfi

2017.03.09. Súlyosan megsérült egy férfi, akit csütörtökön megfenyegetett, majd bántalmazott egy 28 éves férfi  Szekszárdon.

A 28 éves férfi előbb készpénzt követelt egy kisbolt előtt ismerősétől, egy várdombi férfitől, akit azzal fenyegetett meg, hogy ha nem tesz eleget követelésének, megveri és az autóját is megrongálja. A férfi bántalmazta is a sértettet, aki átadott egy kisebb összeget. A 28 éves férfi azonban ezzel nem elégedett meg, hanem tovább bántalmazta a sértettet, majd gépkocsija tükreit le-, szélvédőjét pedig betörte. A bántalmazott férfi súlyos sérülést szenvedett – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság a történtek miatt nyomozást rendelt el zsarolás bűntett, testi sértés bűntett, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 28 éves A. L.-t. A nyomozók az ellopott készpénzt lefoglalták, a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek az előzetes letartóztatás indítványozására. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close